Heeft EDID invloed op HDCP?

Heeft EDID invloed op HDCP?

Wanneer de HDCP -gegevens corrupt zijn, zou er geen foto, een flitsend scherm, knallend geluid, enz zijn. Sommige fabrikanten kwamen uit met een EDID -mindertype product dat de EDID van het display registreert en het vervolgens afspeelt naar de bron. Dit is geen schone oplossing en werkt niet met HDCP.12 дек. 2012 г.

Is HDCP -deel van EDID?

De DDC heeft twee soorten gegevens: HDCP en EDID. EDID is de gegevens die een display -apparaat naar een bronapparaat verzendt over de resolutie, vernieuwingssnelheid, kleurruimte, audioformaat enzovoort, zodat het bronapparaat het vereiste signaal kan genereren om te matchen. HDCP is de auteursrechtgegevens.

Moet Edid aan of uit zijn?

Een EDID -emulator is een manier om ervoor te zorgen dat het EDID -signaal van de bronkabel naar de volgende kabel wordt gevoerd. Dat betekent dat u ervoor zorgt dat u het EDID -signaal uitgeeft, zodat het beschikbaar is voor de “handdruk” aan de andere kant.

Hebben HDMI -schakelaars EDID?

Een HDMI -schakelaar heeft meerdere ingangen en een enkele uitgang erop…. Sommige HDMI -switches bevatten ook de optie om een ​​bepaalde resolutie in te stellen om de schakelaar te laten werken via een EDID (verlengde display -identificatiegegevens) DIP -schakelaar.

Kan HDMI HDCP -fout veroorzaken?

HDCP -handshake -problemen kunnen worden veroorzaakt door de HDMI -kabels die worden gebruikt als de pinnen zijn beschadigd of de kabel niet voldoet aan de juiste HDMI -specificaties.

Wat is HDMI EDID -emulator?

De HDMI EDID Emulator Pro is een eenvoudige oplossing om de EDID -informatie (uitgebreide display -identificatiegegevens) van uw display na te streven. Het heeft toegang tot het EDID van uw HDMI/DVI -display, bewerken en uploaden de aangepaste EDID.

Wat is EDID op HDMI Splitter?

Integrated Extended Display Display Identification Data (EDID) -regeling kan de splitter een signaal uitvoeren dat screent met verschillende maten, resoluties en formaten accepteren. De splitter is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen opstelling dan het bevestigen van uw apparaten en de meegeleverde stroomadapter.

Hoe lees ik een edid?

Zoek op de bovenstaande doos naar de weergavemodel (s) die zijn gelabeld “[Registry-actief]”. Dit zijn de momenteel actieve displays. Selecteer het display waarvoor u de EDID -gegevens wilt lezen. In het rechtervenster ziet u de EDID -informatie voor uw display.

Hoe vaak gebeurt edidcommunicatie?

Kortom, EDID is display-to-source gegevens die bepalen welke signalen de bron moet verzenden. In tegenstelling tot HDCP -communicatie, die om de twee seconden gebeurt, gebeurt EDID -communicatie eenmaal bij systeeminitiatie.

Wat is EDID -kopie?

EDID is de informatie die door een monitor wordt verstrekt aan de videobron die de mogelijkheden van de monitor beschrijft. Hierdoor kan de videobron vervolgens een videosignaal verzenden dat wordt ondersteund door de monitor. EDID’s zijn belangrijk voor DVI- en HDMI -videobronnen en soms gebruikt voor VGA -bronnen.

Wat is HDCP -ondersteuning?

High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is een systeem dat is ontworpen om digitale inhoud te beschermen. De technologie is bedoeld om ongeoorloofde duplicatie van video en audio van High Definition (HD) te beschermen terwijl deze over verbindingen reist – van uw computer tot uw tv, bijvoorbeeld.

Wat is een edid -minder?

EDID MINDER® is een geavanceerde exclusieve exclusieve technologie voor EDID -management. Het omvat EDID -emulatie, maar bevat ook een extra niveau van “intelligentie.”Extronproducten met EDID MINDER® kunnen communiceren met het display -apparaat en automatisch EDID -informatie vastleggen en opslaan van het display.

]

Comments (

)