Hoe breng ik geld over van mijn bitcoin -portemonnee naar mijn bankrekening?

<h1>Hoe breng ik geld over van mijn bitcoin -portemonnee naar mijn bankrekening?</h1><p>Open een gebruikersaccount bij een lokale BTC -uitwisseling en geef bankrekeninggegevens op. Breng uw BTC over van uw huidige portemonnee naar de portemonnee die de BTC -uitwisseling u biedt. Op basis van de wisselkoersaanvraag een opname van het BTC -bedrag in uw BTC Exchange -portemonnee naar uw bankrekening..</p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik mijn bitcoin -portemonnee over naar mijn bankrekening?</h2><p> Bitcoins kunnen niet rechtstreeks op een bankrekening worden opgenomen. U kunt ze verkopen aan iemand die vervolgens geld overstapt naar uw bankrekening, of u kunt ze verkopen bij een beurs en de fondsen van daaruit opnemen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld op van mijn bitcoin -portemonnee?</h2><p> <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7DJtOEnNoiM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik me terugtrekken van blockchain -portemonnee naar bankrekening?</h2><p> Als u een Gold- of Platinum -geverifieerde gebruiker bent, kunt u USD opnemen naar elke bankrekening die u ook hebt gebruikt om een ​​storting te doen. Onze wekelijkse opnamelimieten kunnen hier worden bekeken. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe lang duurt het om Bitcoin over te dragen naar de bankrekening?</h2><p> Het ACH Bank Transfer System duurt meestal 1-2 werkdagen om te voltooien na het initiëren van een verkoop of opname. Coinbase zal het saldo aftrekken van uw fondsenbron en onmiddellijk beginnen met de overdracht van de bank. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe trek ik Bitcoin op naar mijn bankrekening in Nigeria?</h2><p> Om Bitcoin op uw bankrekening op te nemen, haast u zich gewoon naar de startpagina en klikt u op “Meer” onder uw BTC -saldo. Klik op een optie die “instant sell” wordt genoemd, plaats het bedrag dat u in Naira of in BTC wilt verkopen en bevestig het bedrag. Na het bevestigen van het bedrag dat u doorgaat. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kun je bitcoin verzinnen voor echt geld?</h2><p> U kunt uw bitcoin als het ware ‘verzilveren’ door online te winkelen via een service zoals Moon of Lolli, die Bitcoin als valuta accepteert…. Als u echter contant geld in de hand wilt krijgen-of uw bankrekening-moet u uw bitcoins omzetten in fiat-valuta’s of door de overheid uitgegeven valuta, zoals de U.S. dollar. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld op van cryptocurrency?</h2><p> Stap 1: Open de Wazirx -app en tik op de optie ‘Fondsen’. Stap 2: Klik op de INR -optie en u kunt uw accounttransacties, deposito’s en opnames zien. Stap 3: Onderaan het scherm kunt u twee opties zien, ‘storting’ en ‘opname’. </p>]

Comments (

)