Hoe heb ik toegang tot mijn BCH?

<h1>Hoe heb ik toegang tot mijn BCH?</h1><p>Nadat je een BCH -portemonnee hebt, kun je je originele BCH ophalen bij de back -up van de BTC -portemonnee….2) Gebruik de hersteltool:<ol><li>Ga naar de Copay Recovery Tool in uw browser.</li><li>Selecteer uw portemonnee -configuratie…. </li><li>Voer uw back -upzin in…. </li><li>Accepteer de algemene voorwaarden.</li></ol>Щё14 нояб. 2021 г.</p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe heb ik toegang tot mijn bitcoin -contant geld?</h2><p> <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RB-XrUSXsLE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik nog steeds mijn bitcoin -contant claimen?</h2><p> Je kunt gewoon bitcoin blijven gebruiken zoals je altijd hebt. Als je ooit van gedachten verandert (en je bitcoin privé -sleutels in de tussentijd niet verliest), kun je je BCH nog steeds op elk moment in de toekomst claimen. Evenzo, als u uw BCH op lange termijn wilt vasthouden, hoeft u nu ook niets te doen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe trek ik me terug van BCH?</h2><p> Selecteer uw BTC- of BCH -dashboard, afhankelijk van de valuta die u wilt intrekken. Klik vanuit uw accountdashboard op “Trek op”. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen. Plak uw BTC- of BCH-adres, afhankelijk van wat u zich terugtrekt (zorg ervoor dat u geen BCH naar een BTC-adres verzendt of vice versa) </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld op van mijn bitcoin -contante portemonnee?</h2><p> Bitcoin Cash -opname <ol><li>Navigeer naar uw portemonnee en klik op de knop Optrekken.</li><li>Selecteer Bitcoin Cash -portemonnee in het veld “Ophalen”.</li><li>Selecteer Intrekkingsadres of voeg een nieuw opnamedres toe…. </li><li>Voer het bedrag van Bitcoin Cash in dat u wilt opnemen.</li><li>Klik op Knop Review.</li><li>Er verschijnt een bevestigingscherm.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik geld over van BCH naar Wallet?</h2><p> Ik stuurde per ongeluk BCH naar mijn BTC -portemonnee <ol><li>Druk op het pictogram “Home” linksonder van de app.</li><li>Druk op “Toevoegen +” rechts van het gedeelte “Wallets”.</li><li>Importeer een portemonnee…. </li><li>Voer uw (BTC) Wallets 12-Word Recovery-zin in en druk op “Wallet Import Wallet”.</li><li>De herstelportemonnee wordt geïmporteerd in uw BCH Wallets List.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Waar is mijn bitcoin -portemonnee -adres cash -app?</h2><p> Om uw huidige Bitcoin Wallet -adres te bekijken: Tik op het tabblad Bitcoin op het startscherm van uw contante app. Selecteer Bitcoin -adres bekijken. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verzilver ik bitcoin voor contant geld?</h2><p> Hoe Bitcoin te verzilveren met een makelaarsuitwisseling <ol><li>Bepaal welke beursbeurs van derden u wilt gebruiken…. </li><li>Meld u aan en voltooi het verificatieproces van de brokerage.</li><li>Stort (of koop) bitcoin op uw account.</li><li>Uw bitcoin cash-out door deze op uw bankrekening of PayPal-account te storten (van toepassing op sommige services).</li></ol> </p>]

Comments (

)