Hoe krijg ik mijn geld terug van Trust -portemonnee?

<h1>Hoe krijg ik mijn geld terug van Trust -portemonnee?</h1><p><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/SmwFYbi1Pcc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verkoop ik mijn vertrouwensporter?</h2><p> Stap 1: Selecteer “Markten” bovenaan het scherm. Stap 2: Zoek naar de fiat -valuta die u wilt terugtrekken (ik.Eer. GBP of EUR). Stap 3: Klik op “Trade” naast uw combinatie. Tip: als er geen directe ruil is voor uw tokens, moet u mogelijk eerst naar een ander token ruilen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Waar ging mijn geld naar vertrouwen portemonnee?</h2><p> Technisch gezien is er geen geld opgeslagen op uw portemonnee. De app bevat de sleutels waarmee u verbinding kunt maken met het netwerk, uw saldo controleert en transacties kunt uitvoeren. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verkoop ik crypto van Trust Wallet?</h2><p> Hoe SafeMoon te verkopen <ol><li>Open de Trust Wallet -app en tik op “Browser” (“Dapps” voor Android -gebruikers).</li><li>Tik op “Pancakeswap.”</li><li>Tik in het gedeelte “From” op het BNB -symbool…. </li><li>”Tik op” Safemoon.”U krijgt een melding dat Safemoon -hacks van 10% transactiekosten; 5% wordt verdeeld onder tokenhouders en de rest wordt toegevoegd aan de liquiditeit.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik geld over van mijn trust -portemonnee naar Coinbase?</h2><p> Stuur geld van Trustwallet naar Coinbase <ol><li>Trust Wallet App -versie (open de app, ga naar de instellingen van de app en druk op “Over”, maak een screenshot en voeg deze hier toe)</li><li>Crypto -portemonnee adres.</li><li>Transactie -hash of link.</li></ol> </p>]

Comments (

)