Hoe neem ik geld op van mijn trust -portemonnee naar mijn bankrekening?

<h1>Hoe neem ik geld op van mijn trust -portemonnee naar mijn bankrekening?</h1><p><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/SmwFYbi1Pcc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik me terugtrekken uit de trust -portemonnee naar mijn bankrekening?</h2><p> Om geld van Trust -portemonnee op uw bankrekening op te nemen, moet u eerst het token voor BNB of Ethereum ruilen. Stuur vervolgens de BNB of Ethereum naar een populaire uitwisseling zoals Binance…. Ten slotte kunt u de fiat -valuta op uw bankrekening opnemen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld van mijn portemonnee op naar mijn bankrekening?</h2><p> Volg deze eenvoudige stappen om uw geld over te dragen van Paytm naar uw bankrekening <ol><li>1 Open de Paytm -app en tik op ‘Passbook'</li><li>2select ‘Paytm Wallet'</li><li>3select ‘stuur geld naar bank'</li><li>4tap ‘overdracht'</li><li>5 Voer het bedrag en de bankgegevens uit.</li><li>6 bevestig de overdracht.</li><li>7its gedaan! Geld met succes overgedragen.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verkoop ik mijn vertrouwensporter?</h2><p> Stap 1: Selecteer “Markten” bovenaan het scherm. Stap 2: Zoek naar de fiat -valuta die u wilt terugtrekken (ik.Eer. GBP of EUR). Stap 3: Klik op “Trade” naast uw combinatie. Tip: als er geen directe ruil is voor uw tokens, moet u mogelijk eerst naar een ander token ruilen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe lang duurt het om over te stappen van Trust -portemonnee naar Coinbase?</h2><p> Voor Amerikaanse klanten gebruikt Coinbase het ACH Bank Transfer System voor betalingen met uw bankrekening. Het ACH Bank Transfer-systeem duurt meestal 3-5 werkdagen* om te voltooien na het initiëren van een aankoop. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe trek ik me terug van Trust -portemonnee naar Coinbase?</h2><p> Stuur geld van Trustwallet naar Coinbase <ol><li>Trust Wallet App -versie (open de app, ga naar de instellingen van de app en druk op “Over”, maak een screenshot en voeg deze hier toe)</li><li>Crypto -portemonnee adres.</li><li>Transactie -hash of link.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld op van mijn trust -portemonnee van Safemoon?</h2><p> <ol><li>Hoe SafeMoon te verkopen.</li><li>Om Safemoon te verkopen, moet u een account hebben bij een cryptocurrency -uitwisseling die BNB bezit…. </li><li>Open de Trust Wallet -app en tik op “Browser” (“Dapps” voor Android -gebruikers).</li><li>Tik op “Pancakeswap.”</li><li>Tik in het gedeelte “From” op het BNB -symbool.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verdien je geld van een trust -portemonnee?</h2><p> Hoe BNB te verdienen met behulp van Trust Wallet <ol><li>Installeer Trust Wallet. Download de iOS Crypto Wallet / Android Crypto Wallet.</li><li>Koop of stort BNB in ​​trust -portemonnee. Stort of koop BNB rechtstreeks in uw Trust Wallet -app.</li><li>Begin met het opzetten van BNB om 30%+ APY te verdienen.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe krijg ik een vechain op mijn vertrouwensporter?</h2><p> Hoe VeChain te kopen (dierenarts) <ol><li>Open een online account. Vechain -tokens dierenarts en VTHO zijn niet verhandelbaar op Coinbase of Gemini, maar je kunt ze ruilen op Binance…. </li><li>Koop een portemonnee (optioneel). Je hebt een portemonnee nodig om je dierenarts en VTHO -tokens vast te houden…. </li><li>Doe uw aankoop.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik geld over van mijn trust -portemonnee naar Wazirx?</h2><p> Tokens overgedragen naar Wazirx <ol><li>Trust Wallet App -versie (open de app, ga naar de instellingen van de app en druk op “Over”, maak een screenshot en voeg deze hier toe)</li><li>Crypto -portemonnee -adres (druk op het pictogram Ontvang in de buurt van de knop Verzenden, maak een screenshot van de QR -code en voeg deze hier toe.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe gebruik ik Trust Wallet?</h2><p> <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/saXustx90Z0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Is Trust Wallet veilig voor hackers?</h2><p> Hoewel je waakzaam moet blijven bij het beveiligen van je crypto -portemonnee van bedreigingen, kun je door het downloaden van de Trust -portemonne. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe trek ik me terug uit Bet9ja?</h2><p> Hoe je geld kunt opnemen van bet9ja? <ol><li>Gebruik uw inloggegevens om toegang te krijgen tot uw account.</li><li>Kies in het vervolgkeuzemenu Bank.</li><li>Klik op Intrekking.</li><li>Voer de vereiste informatie in de vakken in.</li><li>Zorg ervoor dat alle details correct zijn en klik op Bevestigen.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verzilver ik mijn binance uit?</h2><p> Log in op uw binance -account en ga naar [Wallet] – [Fiat and Spot]. <ol><li>Klik op [Trek].</li><li>Selecteer volgens het tabblad [Fiat] [USD] – [Bank Transfer (SWIFT)] en voer het opnamebedrag in…. </li><li>Voer de accountgegevens in (uw naam wordt automatisch ingevuld op de [ontvangernaam])).</li><li>Controleer de details en bevestig de opname.</li></ol> </p>]

Comments (

)