Hoe trek ik me terug van crypto naar bankrekening?

<h1>Hoe trek ik me terug van crypto naar bankrekening?</h1><p><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y3pfKqYzY6Y” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld op van crypto?</h2><p> Om een ​​terugtrekking te maken: <ol><li>Tik op de overdrachtsknop op het startscherm van de app.</li><li>Tik op Trek op.</li><li>Selecteer Crypto.</li><li>Selecteer externe portemonnee.</li><li>Zoek het op de witte lijst van de opdracht en tik op Trek op.</li><li>Voer het bedrag in en tik op Trek op.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld van mijn bitcoin op naar mijn bankrekening?</h2><p> Neem Bitcoin (BTC) onmiddellijk op uw bankrekening. Kies de bankrekening Voer het bedrag in en klik op de knop “Optrekken” Een bevestigingspagina van de bevestiging verschijnt voor u om de transactie te controleren. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verkoop ik crypto voor contant geld op crypto?</h2><p> <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eA6PceCDmpk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p>]

Comments (

)