Hoe vind ik mijn bitcoin -contant geld?

<h1>Hoe vind ik mijn bitcoin -contant geld?</h1><p>U kunt uw Bitcoin Cash (BCH) of Bitcoin (BTC) -adres vinden voor het ontvangen van betalingen in uw Bitcoin.com Wallet door op “ontvangen” op de onderste werkbalk van uw portemonnee te tikken. Uw adres is de lange reeks nummers en letters direct onder de QR -code voor dat adres.</p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe heb ik toegang tot mijn bitcoin -contant geld?</h2><p> <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RB-XrUSXsLE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Wat is mijn bitcoin -contant geld?</h2><p> Bitcoin Cash is een cryptocurrency gemaakt in augustus 2017, van een vork van bitcoin. 1 bitcoin -contant geld verhoogde de grootte van blokken, waardoor meer transacties kunnen worden verwerkt en de schaalbaarheid kan worden verbeterd…. 2 Bitcoin Cash wordt Bitcoin Cash genoemd omdat het de originele Bitcoin Cash -klant gebruikt. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik nog steeds mijn bitcoin -contant geld krijgen?</h2><p> Als je ooit van gedachten verandert (en je bitcoin privé -sleutels in de tussentijd niet verliest), kun je je BCH nog steeds op elk moment in de toekomst claimen. Evenzo, als u uw BCH op lange termijn wilt vasthouden, hoeft u nu ook niets te doen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe vind ik mijn Bitcoin Cash Wallet -adres?</h2><p> Jaren van innovaties binnen het ecosysteem van Bitcoin Cash (BCH) hebben geresulteerd in een groot aantal portemonnee -opties die gericht zijn op de unieke behoeften van mijnwerkers, handelaren en Hodlers. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe krijg ik mijn geld terug van bitcoin?</h2><p> Een bitcoin -transactie kan niet worden omgekeerd, deze kan alleen worden terugbetaald door de persoon die de fondsen ontvangt. Dit betekent dat u moet zorgen om zaken te doen met mensen en organisaties die u kent en vertrouwt, of die een gevestigde reputatie hebben. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe vind ik mijn oude Bitcoin -account?</h2><p> Toegang tot je oude portemonnee zodra deze is gevonden, omdat de blockchain meer dan 150 gigabytes aan gegevens is, je kunt liever naar blockchain gaan.info. Meld u aan, log in, ga naar Instellingen en dan ziet u de optie “Adressen”. Klik op “adressen” en importeer bitcoin -adressen. Zodra u uw privésleutel toevoegt, kunt u uw account hergebruiken. </p>]

Comments (

)