Kan ik de mijne op mijn eigen terrein?

<h1>Kan ik de mijne op mijn eigen terrein?</h1><p>Omvang van de rechten van de minerale eigenaren Een rechten van een minerale eigenaar omvat meestal het recht om het oppervlak van het land te gebruiken om toegang te krijgen tot de mineralen die eigendom zijn van de mineralen. Dit kan betekenen dat de minerale eigenaar het recht heeft om een ​​olie- of aardgasput te boren, of een mijn op uw eigendom te graven.</p> <h2 style=”clear:both;”>Kun je je eigen land ontginnen??</h2><p> In Californië stelt de wet de eigenaar van onroerend goed toe om verloren minerale rechten te herstellen, op voorwaarde dat het minerale recht minstens 20 jaar in het mineraal sluimert. Een slapend mineraalrecht is er een waar geen verkenning, mijnbouw, boren of andere bewerkingen aanwezig zijn op het onroerend goed. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik op mijn eigen terrein voor goud de mijne van de mijne?</h2><p> Als u toevallig een grote goudstorting op uw eigendom heeft gevonden en de minerale rechten niet bezit, vrees dan niet. U bezit het onroerend goed nog steeds tenminste vanaf de grond. De eigenaar van de minerale rechten kan u niet gewoon komen verwijderen en uw eigendom opdrijven. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Bezit je het land van een mijnclaim?</h2><p> Wanneer u een mijnclaim bezit, hebt u de exclusieve rechten gekocht om de mineralen op dat land te ontginnen, maar u koopt geen onroerend goed. Het land zelf is niet van jou…. Het enige dat ze niet kunnen doen, is prospect voor mineralen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe weet ik of ik de minerale rechten op mijn eigendom bezit?</h2><p> Gemeenschappelijke manieren om minerale rechten te onderzoeken, zijn onder meer: ​​het herzien van districtsregisters en documenten van de belastingevaluer – door een titelakte -zoekopdracht uit te voeren op het County Records Office, kunt u de eigendomsgeschiedenis van een bepaald onroerend goed in de loop van de tijd zien. </p>]

Comments (

)