Kan ik me terugtrekken van blockchain naar mijn bankrekening?

<h1>Kan ik me terugtrekken van blockchain naar mijn bankrekening?</h1><p>Oorspronkelijk beantwoord: kan ik me terugtrekken van blockchain naar mijn bankrekening? Ja, het is de enige manier. U kunt Bitcoins niet op uw bankrekening “opnemen”, net zomin als u een auto op uw bankrekening zou kunnen “opnemen”. U moet ze verkopen in ruil voor geld, en dan kunt u het geld op uw bankrekening storten.</p> <h2 style=”clear:both;”>Hoe neem ik geld van blockchain op naar mijn bankrekening?</h2><p> Selecteer eerst USD in het zijmenu en klik vervolgens op Trek. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en klik op een bankrekening toevoegen. De minimale opname via instantoverdracht is $ 10. Selecteer Link een bank en druk vervolgens op doorgaan. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik bitcoins over van blockchain naar bankrekening?</h2><p> Hoe kunt u BTC naar een bankrekening verplaatsen? <ol><li>Verkoop Bitcoin op een cryptocurrency -uitwisseling, zoals Coinbase of Kraken…. </li><li>Meld u aan en voltooi het verificatieproces.</li><li>Stort (of koop) BTC op uw account.</li><li>Uw BTC cash-out naar Fiat via bankoverdracht of PayPal (van toepassing op sommige services)</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Waarom kan ik geen geld ophalen van blockchain?</h2><p> Waarom kan ik mijn crypto niet intrekken? – Blockchain Support Center. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kunt u bitcoin overbrengen naar uw bankrekening?</h2><p> Meestal moet u uw bitcoin van uw portemonnee sturen naar een uitwisseling die in Fiat handelt en deze verkoopt om Bitcoin naar uw bankrekening over te dragen. Verkoop het dan en trek het terug…. Trek op naar uw bankrekening. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe kan ik geld van Nigeria blockchain overbrengen naar bankrekening?</h2><p> Om Bitcoin op uw bankrekening op te nemen, haast u zich gewoon naar de startpagina en klikt u op “Meer” onder uw BTC -saldo. Klik op een optie die “instant sell” wordt genoemd, plaats het bedrag dat u in Naira of in BTC wilt verkopen en bevestig het bedrag. Na het bevestigen van het bedrag dat u doorgaat. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe lang duurt het de terugtrekking van blockchain?</h2><p> Uw account wordt in de meeste gevallen onmiddellijk gecrediteerd, maar kan 2-4 werkdagen duren-eenmaal gecrediteerd, kunt u meteen verkopen, ruilen of beloningen verdienen. Als u uw fondsen wilt verzenden of opnemen, wacht dan 14 dagen tot we uw fondsen en de houdperiode hebben opgehaald. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe koppelt ik mijn blockchain aan mijn bankrekening?</h2><p> Nadat u contant geld aan uw portemonnee hebt gestort, kunt u het op elk gewenst moment gebruiken om nieuwe crypto -aankopen te financieren! <ol><li>Selecteer Crypto kopen/verkopen.</li><li>Voer het bedrag in dat u wilt kopen en klik op “Selecteer contant of kaart”</li><li>Selecteer de betaalmethode van uw kassaldo.</li><li>Bevestig uw bestelgegevens en plaats uw bestelling.</li><li>Gefeliciteerd!</li></ol> 5 дней назад </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik mijn Bitcoin -geld opnemen??</h2><p> U stort uw bitcoin in de uitwisseling. Zodra de uitwisseling uw bitcoin heeft ontvangen, kunt u een opname aanvragen in de valuta van uw keuze. De opname wordt op uw bankrekening betaald. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoeveel is de blockchain -vergoeding?</h2><p> Wanneer u een cryptocurrency naar blockchain stuurt.com, we brengen geen kosten in rekening, maar zoals bij alle crypto -transacties – moet u een vergoeding betalen aan het mijnnetwerk. </p>]

Comments (

)