Waarom kan \ x27t mijn bitcoin opnemen op de cash -app?

<h1>Waarom kan \ x27t mijn bitcoin opnemen op de cash -app?</h1><p><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JrxMWfOh3fg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe></p> <h2 style=”clear:both;”>Waarom kan ik mijn bitcoin niet opnemen van de cash -app?</h2><p> Sorry om te zeggen, maar u kunt BTC niet ontvangen of opnemen naar een cash -app van een andere aanvraag. Waarom? Omdat de cash -app geen portemonnee -adres heeft. En zonder een portemonnee -adres kunt u BTC niet van een andere toepassing naar Square App overdragen. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe krijg ik mijn bitcoins van de cash -app?</h2><p> U kunt Bitcoin op elk gewenst moment van uw cash-app opnemen naar een bitcoin-portemonnee van derden….Bitcoin -opnames <ol><li>Schakel van USD naar BTC door op “USD” op uw startscherm voor contante app te tikken.</li><li>Selecteer Bitcoin.</li><li>Voer de hoeveelheid bitcoin in die u wilt terugtrekken (u kunt schakelen tussen BTC of USD)</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe lang moet je wachten om bitcoin op te nemen van de cash -app?</h2><p> U kunt elke 24 uur tot $ 2.000 aan bitcoin en maximaal $ 5.000 opnemen binnen elke periode van 7 dagen. Transfers naar externe portefeuilles duren meestal ongeveer twee uur, maar kunnen langer duren.&rdquo; </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Kan ik bitcoin converteren naar contant geld op cash -app?</h2><p> Tik op het tabblad Bitcoin op het startscherm van uw cash -app. Persverkoop. Selecteer een bedrag of tik op … om een ​​aangepast bedrag in te voeren. Voer uw pin of raak ID in en selecteer Bevestig. </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe breng ik bitcoin over naar mijn bankrekening?</h2><p> Walkthrough: hoe breng ik bitcoin over naar mijn bankrekening? <ol><li>Breng eerst uw bitcoin over…. </li><li>Verkoop je bitcoin…. </li><li>Controleer of alles er goed uitziet en bevestig de transactie.</li><li>Selecteer de bankrekening die u het geld wilt ontvangen.</li><li>Een andere optie is om tegen een beurs te verkopen tegen uw gewenste prijs.</li></ol> </p> <br> <h2 style=”clear:both;”>Hoe verifieer ik mijn bitcoin op de cash -app?</h2><p> Tik op het tabblad Bitcoin op het startscherm van uw cash -app. Druk op deposit bitcoin. Scan, kopieer of deel uw cash -app bitcoin -adres met een externe portemonnee. Bevestig met uw pin of aanraking -ID. </p>]

Comments (

)